Logo
Dnešní menu
Kulinářské akce
Otevírací doba

Restaurace


Po - Čt  11 - 22 hod.
Pá - So  11 - 23 hod 
Neděle 11 - 19 hod

Hotel - recepce
denně od 10 - do 22 hod

REZERVACE:

+420 739 569 771

cervenymlyn@morfico.cz

Rezervační
formulář
ubytování

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE GDPR

Pod zkratkou GDPR (angl. General Data Protection Regulation) se skrývá Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů, které přebírá všechny dosavadní zásady ochrany a zpracování osobních údajů a vstoupí v platnost 25. 5. 2018.

Jsme si plně vědomi důležitosti ochrany osobních údajů (dále jen OÚ) a dat svých zákazníků. Stejně jako doposud, i nadále budeme data chránit. Osobní údaje zpracováváme vždy v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č. 101/2000 Sb. (z. o ochraně osobních údajů) (dále jen „Zákon“) a s účinností ode dne 25. května 2018 také nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které v některých ohledech úpravu Zákona nahradí (dále jen „Nařízení“). Osobní údaje dále mohou být zpřístupněny subjektům oprávněným dle zvláštních právních předpisů (např. orgánům činným v trestním řízení, apod.).

Při rezervaci ubytování požadujeme jméno, příjmení, počátek a konec ubytování, e-mailovou adresu. Telefon je zde volitelný pro urychlení komunikace. Dále může jít o běžné osobní údaje, které při komunikaci zákazník poskytne (kromě jména, příjmení a emailu), může jít např. o akademický titul, adresa bydliště, doručovací adresa, zmiňované telefonní číslo, datum a místo narození …

Dokončením rezervace souhlasíte se zpracováním údajů v rozsahu nezbytně nutném pro vyřízení vaší objednávky ubytování. To znamená využití Vaší e-mailové adresy nebo telefonního čísla pro komunikaci ohledně objednávky, poptávky ubytování. Při samotném ubytování je nutno uvést kromě jména a příjmení, den, měsíc a rok narození, adresu místa trvalého pobytu, státní občanství, číslo cestovního dokladu nebo občanského průkazu, počátek a konec ubytování, podle § 3 odst. 4 zákona o místních poplatcích, § 101 zákona č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky, §§ 2326 - 2331 Občanského zákoníku zákon č. 89/2012  Sb..

Již při rezervaci souhlasíte také s uchováním údajů po dobu nezbytně nutnou pro potřeby realizace objednávky a pro uchovávání účetních dokladů.

V žádném případě neposkytneme Vaše osobní údaje třetí straně. Osobní údaje nejsou předávány ke zpracování do třetí země ani k mezinárodní organizaci. Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů nad rámce zákonných důvodů je vždy dobrovolné a Vy jako zákazník máte právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zcela nebo i částečně.

Tento Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to prostřednictvím e-mailu (Emailová adresa je chráněna JavaScriptem, pro zobrazení adresy si povolte JavaScript) nebo telefonátu na číslo +420 739 569 771.

MFC – Penzion s.r.o.
Červený mlýn 170
666 01 Tišnov
IČO: 269 56 161
DIČ: CZ26956161
Jednatel a zpracovatel údajů: Zdeňka Fialová

Chutné, čerstvé, zdravé

Farmařské suroviny


Čerstvé suroviny


Vlastní výroba


Bezlepková dieta


Domácí moučníky